Høsten er her, og det er tid for vedsesong: Bestill ved og hold deg varm!🧡

4. september 2023

Høsten er endelig her, og det betyr at vi kan se frem til varme kopper med kakao, koselige kvelder foran peisen og vakre løvfarger. Men det betyr også at vi må begynne å forberede oss på de kjølige vintermånedene som kommer. En viktig del av denne forberedelsen er å sørge for at vi har nok ved til å holde oss varme gjennom vinteren.

Men hva om du ikke har tid, energi eller ferdigheter til å kutte, stable og lagre ved selv? Det er der vi kommer inn. Vi tilbyr en praktisk og enkel løsning – vi selger ved og leverer den rett til døra di!

Hvorfor ved?

Du lurer kanskje på hvorfor ved er en så populær måte å holde seg varm på i høst og vinter. Vel, det er flere gode grunner til det. For det første er ved en fornybar ressurs. Det betyr at vi kan høste trær bærekraftig og erstatte dem når de blir kuttet ned. Dette bidrar til å bevare skoger og økosystemer.

I tillegg gir ved en naturlig og koselig varme. Det er noe med lyden av knitrende flammer og den deilige lukten av brennende tre som skaper en avslappende atmosfære i hjemmet ditt. Så vedfyring er ikke bare en måte å holde seg varm på, det er også en måte å skape hygge og trivsel.

Hvorfor velge oss?

Nå lurer du kanskje på hvorfor du skal velge akkurat oss for å levere veden din. Vel, la meg fortelle deg hvorfor vi skiller oss ut:

  1. Praktisk: Å kutte, kløyve og stable ved kan være en tidkrevende oppgave, spesielt hvis du har en travel hverdag. Vi tar bryet for deg ved å levere veden direkte til ditt hjem.
  2. Kvalitet: Vi sørger alltid for å tilby ved av høy kvalitet som brenner effektivt og gir god varme. Du trenger ikke bekymre deg for å få dårlig ved når du bestiller fra oss.
  3. Miljøvennlig: Vi er opptatt av miljøet, og derfor høster vi veden vår på en bærekraftig måte. Vi bidrar til å bevare naturen mens vi sørger for at du holder deg varm.
  4. Pålitelighet: Vi leverer veden din til avtalt tid og sted. Du trenger ikke bekymre deg for å stå ute i kulden og vente på leveransen.

Bestill enkelt og raskt

Å bestille ved fra oss er enkelt og raskt. Alt du trenger å gjøre er å kontakte oss via telefon eller her nettsiden vår. Vi vil hjelpe deg med å velge den rette veden for dine behov, og deretter avtale en leveringsdato som passer deg.

Når leveringsdagen kommer, vil vi levere veden direkte til døra di. Du trenger ikke å løfte en finger! Vi vil sørge for at veden blir stablet på en måte som gjør det enkelt for deg å lagre den og bruke den når du trenger det.

Sikkerhetshensyn

Selv om vi tar oss av kutting og levering av veden din, er det noen sikkerhetshensyn du fortsatt bør være oppmerksom på når du bruker ved til oppvarming. Her er noen tips:

  • Sørg for at vedovnen eller peisen din er riktig installert og vedlikeholdt.
  • Hold brannslokkingsutstyr i nærheten, som en brannslukningsapparat.
  • Ikke overfyll ovnen eller peisen med ved, da dette kan føre til farlig overoppheting.
  • Sørg for god ventilasjon for å unngå karbonmonoksidforgiftning.
  • Aldri forlat ildstedet uten tilsyn når det er i bruk.

Med disse enkle forholdsreglene kan du nyte den varmende gleden av vedfyring på en trygg måte.

Så hvorfor ikke gjøre høsten og vinteren litt enklere for deg selv? Bestill veden din fra oss i dag, og nyt de koselige stundene foran peisen uten bekymringer! 🍂