Kjøp Thuja med levering i hele Oslo og omegn

Thuja

Kjøp Thuja med levering i hele Oslo og omegn. Vi leverer på døren, planter om du trenger hjelp med det, og garanterer god pris.

Hvorfor kjøpe Thuja hos Vedøra? Og hvor leverer dere?

Vedøra hjelper deg i alle ledd, fra start til slutt. Våre planter er nøysomt fulgt opp fra frø til ferdig produkt av våre leverandører. Vi er stolte av å levere de produktene vi selger og streber alltid etter å gjøre hver kunde fornøyd.

Dersom du trenger hjelp til planlegging, beplantning eller vedlikehold er vi en hjelpende hånd hele veien. Vi leverer til de fleste adresser i Oslo og Viken. Dersom vi ikke når ut til ditt postnummer får du opp en beskjed ved betaling – men du er alltid velkommen til å ta kontakt med oss.

Få et uforpliktende tilbud på Thuja med planting:

1Type Thuja:

2Detaljer om hekken:

3Ekstra tillegg:

Hva sier kunder som har kjøpt Thuja?

Google Review

Olav BerlandJune 2022

Vi skulle ha 110 Thuja-planter til 55 meter hekk som skulle være så høy som mulig innenfor vårt budsjett. Vi valgte Vedøra siden de kunne tilby konkurransedyktige priser i høyde 160+, rask levering fra Nederland, og Smaragd til samme pris som Brabant. Forskuddsbetaling var ikke noe problem siden det gikk på kredittkort og er netthandel. Dvs. helt trygt. Til stor forskjell fra andre tilbydere på Finn.no er det også mulighet for å snakke med leverandøren før bestilling. Når dagen kom for levering var det store forsinkelser i utkjøring den dagen, men jeg ble holdt orientert. Plantene jeg mottok var av god kvalitet, og ser flotte ut. Dessverre var ikke alle av samme høydesortering, men dette ble håndtert og kompensert av firmaet på en ryddig måte. Jeg er godt fornøyd med kjøpet.

Google Review

Kristian SjøsethApril 2022

Alle tiders, bestilte Thuja og sekker med jord. Alt kom som avtalt, god kommunikasjon underveis, veldig hyggelige karer. Anbefales👍

Google Review

Olav BerlandMay 2022

Bestilte thujahekk hos Vedøra og fikk levering denne uken. Var litt skeptisk til å bestille hekk på nett, men kvaliteten var bedre enn forventet. Siden jeg bestilte over 100 planter, var dette det beste alternativet prismessig.

Google Review

Thor Egil BraadlandMarch 2022

Hyggelige folk, effektivt og behjelpelig selskap

Å plante thuja selv er veldig lett

Å plante en thuja-hekk er lettere enn du tror. Det er så enkelt som å grave opp jorden og putte planten ned i bakken.

Det er alltid lurt å undersøke grunnforholdene før man begir seg ut i hagen med spade. Underlaget kan inneholde større stein, tørr og sandaktig jord eller leire. Er du heldig finner du feit og fin matjord – noe som gjør jobben enklere. Plantejord fungerer også bra. Ta kontakt med oss eller huk av ved kjøp av Thuja for å få et tilbud på jobben.

Fakta om Thuja